Fitness-bikinit

Sahara Beauty & Design suunnittelee ja valmistaa ammattitaidolla korkealaatuiset ja tyylikkäät mittatilausbikinit.

Fitness-bikinit

Sahara Beauty & Design suunnittelee ja valmistaa ammattitaidolla korkealaatuiset ja tyylikkäät bikinit fitness-lajeihin, sekä miesten poseeraushousut.

Bikinit ovat iso osa kokonaisuutta kilpailuissa. Hyvin istuvat bikinit tuovat esiin parhaat puolesi ja voit tuntea olosi varmaksi. Täydelliset kilpailubikinit saat mittatilauksena teettämällä.

Suunnittelu tapahtuu yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveiden ja tarpeidensa mukaisesti. Valitsemme sopivan mallin sekä materiaalit. Valittavana on useita eri väri-, materiaali- ja koristeluvaihtoehtoja. Koristeluun käytämme korkelaatuisia Swarovskin kristalleja. Toteutamme kaikki asut käsityönä Suomessa omassa ompelimossamme Helsingissä.

Toteutamme mittatilauksena myös perinteiset rantabikinit sekä yksittäiskappaleet esimerkiksi kuvaus- tai esiintymistarkoitukseen.

Liikkeestämme löydät myös valmiita mallikappaleita. Nämä löydät Myytävät bikinit kategoriasta.

15

Mittatilausbikinien tilaaminen

Bikinien suunnittelu ja hankinta kilpailuihin kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Aluksi varaamme ajan suunnittelupalaveriin, mikä kannattaa tehdä noin 5-6kk ennen kilpailuja. Palaverissa suunnittelemme bikinien mallin, valitaan materiaali ja sen väri. Ensimmäinen sovitus tapahtuu noin kaksi kuukautta ennen kisoja. Tällöin bikinit ovat tehty oikeasta materiaalista ja siihen tehdään tarvittavat muutokset. Samalla niihin suunnitellaan koristelut. Bikinit on valmiina noudettavaksi noin 1-2 viikkoa ennen kisoja.

Suorittamalla varausmaksun 90e varmistat paikkasi. Annamme sinulle tiedot maksua varten. Tämän jälkeen varaamme sinulle ajan suunnittelupalaveriin. Varausmaksu vähennetään asun lopullisesta hinnasta, mutta huomioithan ettei sitä palauteta jos asun tarve peruuntuu.

Hinnasto

Bodyfitness
Bikinit  ilman  koristeluja alkaen  230 €.

Bikinifitness
Bikinit ilman koristeluja alkaen 330 €, sisältäen connectorit.

 Miesten poseeraushousut
 100€-120€